maanantai 15. huhtikuuta 2019

Blogin jatko tulevaisuudessa eli missä mennään nyt ja tulevaisuudessa

 Morjesta pitkästä aikaa. Kuten blogin seuraajat ovatkin jo huomanneet on päivitystahti täällä netin puolella ollut viime aikoina aika hiljaista, Instagramissa ja Facebookissa kuvia on tullut kuitenkin viikottain.

 Mitään yksittäistä syytä vähäiseen netin puolelle päivittämiseen en osaa sanoa. Työkiireisiin olisi helppo vedota, mutta silkka laiskuus on varmaan suurimpana hidasteena ollut. Ajattelen mielelläni niin, että mieluummin päivitän mulle mieluisia juttuja ja hyväksi kokemiani reseptejä, kuin turhaa/hyödytöntä huttua. Samalla oon myös yrittänyt miettiä mihin suuntaan haluan tätä viedä.

 Pelkkänä ruokablogina jatkaminen on kuitenkin aika rajoittava teema, varsinkin kun ajatuksenani oli alunperin - ja on vieläkin - pitää tätä lähinnä päiväkirjatyyppisenä harrastuksena. Hyviä ruokablogeja on kuitenkin lukematon määrä. Katsokaa vaikka Hannan Soppa, Liemessä tai Voita ja Suolaa.

  Mietin kuitenkin, että  ruoka-aiheisilla postauksilla tulee kuitenkin jatkossakin olemaan suuri rooli, varsinkin kuvien muodossa SoMen puolella. Reseptejä tulen julkaisemaan jatkossakin, mutta mulle sopivaan  rauhalliseen tahtiin

 Mikä mua  sitten nyt kiinnostaa? Sosiaalisen median puolelta on voinutkin jo huomata, että kevättalven ja kevään aikana mulla on herännyt suuri mielenkiinto sikareita kohtaan ja uusinpaan mielenkiinnon kohteeseeni ajattelin panostaa enemmän. Humidorin hankinta on työn alla, tällä hetkellä mennään ns tupperdori-virityksellä. Ja lisää sikareitakin pitäisi hankkia, varsinkin laadukkaat - käsinkäärityt - vain maksaa kotimaassa ihan hemmetisti, eikä ostopaikkoja enää kovin montaa ole.  Pääkaupunkiseudun vaihtoehdoista tulee mieleen ensimmäisinä  Töölön Sikarikauppa ja Havanna-Aitta, joissa molemmissa on hyvät valikoimat kuubalaisia ja muukalaisia sekä asiantunteva henkilökunta sekä palvelu. Tallinnassa vaihtoehtoisia ostospaikkoja on monin verroin enemmän, eikä 30-50% alhaisemmat hinnatkaan suoranaisesti haittaa, joten tämä tarkoittaa siis sitä, että lähitulevaisuudessa pitää käydä etelänaapurissa ostoksilla.

Käsinkääritty sikari
Tästä se innostus lähti.

 Kirjoitan taas jossain vaiheessa jotain, kun tulee sellainen fiilis tai joku 'pakko jakaa' -tyyppinen resepti testattua. Hyvää kevään jatkoa kaikille!

 -Teemu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti