keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Työhommia

Vapaiden jälkeen paluu "sorvin" ääreen.

Työmatka sujui tänään harvinaisen kivuttomasti vesisateesta huolimatta. Heti pysäkille päästyäni siihen tuli Elielinaukiolle menevä bussi ja Postitalon kupeessa Lauttasaaren bussiin vaihtaessa 21V-linjan auto oli jo valmiina pysäkillä. Nippanappa tupakin ehti polttaa vaihdon yhteydessä. Hyvä näin, sillä mikään ei ole ärsyttävämpi näky, kuin juuri lähteneen bussin takavalot. Varsinkaan sateessa.

 Lauttasaaressa sataa enemmän, kuin keskustassa. Sen huomaa myös siitä, että jalankulkijoita tai pyöräilijöitä ei näy missään. Autojakin on harvinaisen vähän liikenteessä. Tosin kello on vasta vähän vaille kaksi ja ihmiset vielä töissä.

 Kaupasta lehdet mukaan ja baarille. Siivooja on näköjään taas jättänyt spottivalot päälle..

Baaritiskillä


 Kahvinkeitin sekä loput valot päälle ja kellariin vaihtamaan vaatteita. Nopea kipaisu yläkertaan hakemaan muki mokkaa mukaan alas ennen hommien aloittamista.

Tiskin takaa..


 Kahvin juomisen yhteydessä on aikaa laskea pohjakassa ja nopeasti vilkaista intrasta viimeisimmät firman sisäiset tiedotteet. Kassa täsmää ja mitään maata mullistavaa uutta informaatiota ei ole tullut. Henksukysely pitää muistaa täyttää tällä viikolla.

 Kahvikupin viimeiset tilkat naamaan, kassa kainaloon ja takaisin ylös baariin. 

 Pesualtaiden täyttö, sitrushedelmien leikkaus, vessojen tsekkaus, hätäuloskäynnin avaaminen, pullokaappien täyttö.. monta pientä puuhaa ennen kuin kippola on valmis avattavaksi.


Pullolistaa

-Teemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti